Čanj Letovanje 2020

Biserna Obala Čanjsmješteno između Petrovca I Sutomora. Čanjska uvala, u kojoj se nalazi ovo naselje, ima jednu od najljepših plaža na crnogorskom primorju. Poznato je po prelijepoj pjeskovitoj plaži koja se prostire dužinom od 1200 metara. Prednost ovog ljetovališta je što je izolovano od velikih saobraćajnica, tako da gosti TN Biserna Obala mogu uživati u prijatnom odmoru. Toplo more, pješčana plaža, prijatna sredozemna klima, plavetnilo, parkovi I čistoća uticali su na to da Čanj postane jedno od omiljenih turističkih destinacija u Crnoj Gori.

Canj
Plaza
Plaza

BAKAR 4* I Aneks X

Smješteni na 50 metara od mora u malom mjestu Canj, u Crnoj Gori, Hotel Bakar I Aneks X će biti otvoreni u potpuno novom izdanju 2019. godine. Nakon totalne rekonstrukcije hotel ima 102 sobe, od kojih su većina sa pogledom na more, kao i 28 apartmana. Rekonstrukcijom je hotel Bakar podignut na znatno visočiji nivo, sa 1* na 4* uz bitno proširenu ponudu na nivou cijelog kompleksa kojem hotel Bakar pripada. Sobe zadovoljavaju sve moderne standarde visokog turizma i posjeduju tehnologiju pametnih soba. Na krovu je izgrađen moderan roof bar do kojeg se ide liftom, kapaciteta 200 mjesta, odakle se prostire pogled na cijeli Čanj. Takođe dodati su sledeći sadržaji : lobi bar, mini klub, tinejđžer klub, biznis sala I teretana. Gosti hotela imaju na raspolaganju restoran koji se nalazi na samoj obali mora. Restoran ce takođe imati potpuno novi izgled gdje će gosti hotela od ove godine moći da uživaju u mediteranskoj hrani i raznovrsnom kulturno-umjetničkom programu. Hotel Bakar posjeduje prostoran parking koji ce biti besplatan za goste hotela.

Hotel Bakar
Hotel Bakar
Anex X
Anex X
Anex X

KRUŠICI XV XVI XVII

U sklopu turističkog naselja Biserna obala nalaze se vile Krušik XV XVI XVII, kapaciteta 24 dvokrevetne i 40 trokrevetnih soba. Gosti vila Krušik će koristiti usluge centralnog restorana koji je na nivou 4* kao i prateće sadržaje rekonstruisanog hotela Bakar, u vidu roof top bara, lobi bara, mini kluba, tinejđžer kluba, biznis sale I teretane. Takođe, kako bi pružili što ugodniji boravak u vilama izvršena je klimatizacija svih soba, postavljen novi mobilijar na terasama, novi televizori, sefovi i vage. Uloženo je I u sam enterijer sobe (postavljene tapete, nove zavjese) kako bi gosti imali što prijatniji boravak. Gostima je na raspolaganju parking koji je besplatan.

Kruik
Kruik
Kruik
Kruik
Kruik
Kruih

HOTEL ZLATIBOR

U sklopu Turističkog naselja Biserna Obala, kao potpuno zasebna cjelina, funkcioniše Hotel Zlatibor. Hotel posjeduje 95 smještajnih jedinica od kojih je većina sa pogledom na more. Sobe su klimatizovane uz postavljene nove televizore, sefove I vage kao I novi mobilijar na terasama. Restoran na dva nivoa koji će takođe imati novi mobilijar sa prostranom terasom koja ima pogled na more kao I aperitiv bar I poslastičarnicu. Prostran parking koji je besplatan za goste hotela.

Zlatibor pogled more
Restoran
Restoran
Restoran
Ostalo 7 - 2 JPG
Ostalo 6 - 2 JPG
Ostalo 3 - 2 JPG
Ostalo 2 - 2 JPG
Kreveti
Hrana
Hrana
Hrana
Eksterijer
Eksterijer

Štampa El. pošta