O nama

“RECREATOURS” je osnovan 1953. godine, kao SIZ za odmor i rekreaciju radnika.

Od samog početka svog postojanja, kompanija je orijentisana ka segmentu omladinskog ,radničkog turizma, odnosno, programu odmora i rekreacije radnika. Članica je YUTA-e od prvog dana postojanja. Kompanija se tokom 65 godina konstantno razvijala i prilagođavala uslovima tržišta. Danas „RECREATOURS“ u svom sastavu ima hotele u Srbiji i Crnoj Gori sa kapacitetom 4300 ležaja.

U Srbiji u sastavu kompanije su hoteli „Olga Dedijer“ na Kopaoniku, „Srebrno Jezero“ u Velikom Gradištu. U Crnoj Gori, u posedu „RECREATOURS“-a su hotel „Šumadija“ u Rafailovićima i turističko naselje „Biserna obala“ u Čanju. „RECREATOURS“ svoje poslovnice ima strateški raspoređene po Srbiji i to u Beogradu i Novom Sadu. Takođe smo pokriveni službom komercijale na terenu na srpskom i crnogorskom tržištu.

Uspeh savremene kompanije ne moze se postići bez odgovarajućih ljudskih resursa koji raspolažu znanjima , sposobnostima i ličnim osobinama primerenim delatnosti naše kompanije. Uspeh naše kompanije vezan je za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost koje cenimo a koje želimo da pružamo svojim klijentima, partnerima, saradnicima i zaposlenima. Na ovaj način pokazujemo rešenost da budemo pravi izbor svih strana sa kojima ostvarujemo partnerski odnos.

U menadžmentu “RECREATOURS”-a se nalaze:

  • Predsednik Nadzornog odbora - Branislav Kovačević
  • Izvršni direktor - Sava Milojević

Kao i cela privreda i sektor turizma (možda i najviše) je pogođen ekonomskom krizom. U ovim teškim vremenima, “RECREATOURS” je na tržište izašao sa sniženim cenama, prihvatljivim klijenteli pogođenoj krizom,što nije nimalo uticalo na kvalitet usluge.