O nama

“RECREATOURS” je osnovan 1953. godine, kao SIZ za odmor i rekreaciju radnika.

Od samog početka svog postojanja, kompanija je orijentisana ka segmentu omladinskog ,radničkog turizma, odnosno, programu odmora i rekreacije radnika. Članica je YUTA-e od prvog dana postojanja. Kompanija se tokom 65 godina konstantno razvijala i prilagođavala uslovima tržišta. Danas „RECREATOURS“ u svom sastavu ima hotele u Srbiji i Crnoj Gori sa kapacitetom 4300 ležaja.

U Srbiji u sastavu kompanije su hoteli „Olga Dedijer“ na Kopaoniku, „Srebrno Jezero“ u Velikom Gradištu. U Crnoj Gori, u posedu „RECREATOURS“-a su hotel „Šumadija“ u Rafailovićima i turističko naselje „Biserna obala“ u Čanju. „RECREATOURS“ svoje poslovnice ima strateški raspoređene po Srbiji i to u Beogradu i Novom Sadu. Takođe smo pokriveni službom komercijale na terenu na srpskom i crnogorskom tržištu.

Uspeh savremene kompanije ne moze se postići bez odgovarajućih ljudskih resursa koji raspolažu znanjima , sposobnostima i ličnim osobinama primerenim delatnosti naše kompanije. Uspeh naše kompanije vezan je za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost koje cenimo a koje želimo da pružamo svojim klijentima, partnerima, saradnicima i zaposlenima. Na ovaj način pokazujemo rešenost da budemo pravi izbor svih strana sa kojima ostvarujemo partnerski odnos.

U menadžmentu “RECREATOURS”-a se nalaze:

  • Predsednik Nadzornog odbora - Branislav Kovačević
  • Izvršni direktor - Sava Milojević

Kao i cela privreda i sektor turizma (možda i najviše) je pogođen ekonomskom krizom. U ovim teškim vremenima, “RECREATOURS” je na tržište izašao sa sniženim cenama, prihvatljivim klijenteli pogođenoj krizom,što nije nimalo uticalo na kvalitet usluge.

 

Šumadija Rafailovići

Rafailovići

Rafailovići su malo primorsko mesto kamenih kuća koje se nalazi između Budve i Svetog Stefana, čije su se žitelji od davnina bavili ribarenjem i uzgojem maslina, a danas je izraslo u atraktivno letovalište sa ambijentom primorskog mesta i brojnim sadržajima za ugodan odmor. Smešteno je na samo nekoliko kilometara od Budve, na završetku zaliva i velike Bečićke plaže, koja je duga 1950 metara, a 1935. godine u Parizu je dobila Grand Prix za najlepšu prirodnu plažu na Mediteranu.

 

Hotel Šumadija Rafailovići

Rafailovići su spojeni sa Budvom pešačkim tunelom kroz usko poluostrvo Zavala i uređenim obalnim korzom dužine 3 km, koji se pruža tik uz more, pa su pogodni za one koji bi da budu blizu Budve, a ipak dovoljno daleko. Od čuvenog Svetog Stefana, Rafailovići su udaljeni 2 km, a od aerodroma Tivat 18 km. Hotel “Šumadija” ** je smešten ispod Jadranske magistrale, na oko 100 m od plaže. Hotel raspolaže sa 300 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Gostima su na raspolaganju restoran, pivnica, picerija i cvetna bašta.

sumadija-becici-
sumadija-becici-
sumadija-becici-

sumadija-becici-velika-
sumadija-becici-velika-

Još članaka...